Skip to content

Fiets met ons mee

Onze missie is steden leefbaarder maken. Minder drukte, een schonere lucht, gezondere mensen en minder afval! Wil je ook een verschil maken?

Over Swapfiets

Swapfiets is in 2014 opgericht door 3 studenten van de TU Delft, met als missie een beweging op gang te zetten en steden leefbaarder te maken. Inmiddels is Swapfiets uitgegroeid tot een van de succesvolste scale-ups van Europa. Het is zo'n idee wat je zelf bedacht had willen hebben: Voor een vast bedrag per maand krijg je een fiets. En wij zorgen ervoor dat hij het altijd doet. Als je fiets een reparatie nodig heeft, mail je ons of stuur je een Whatsappje, en onze Swapdesk-helden staan voor je klaar. Het maakt niet uit waar je bent in de stad: binnen 48 uur heb je weer een werkende fiets. We geloven dat onze planeet al genoeg spullen heeft en we vinden dat het tijd is om meer te (her)gebruiken!

Onze waarden

Simpele oplossingen vinden voor complexe problemen.

Altijd doorgroeien. Swapfiets groeit, jij groeit.

We zijn een team van winnaars, met veel fun.

Verantwoordelijkheid nemen, met onze missie in het achterhoofd.

Store & Field

Are you looking for a cool, flexible job at a fast-growing scale-up? Do you enjoy playing the host? Or do you like driving through the city?

Warehouse & Logistics

You are the expert in making sure our bikes are roadworthy and safe. Besides, you will make sure we deliver the Swapfiets quality day in, day out.

Onze rit tot nu toe

270.000+

Members

9

Landen

70+

Steden

1.500+

Collegas

Ben je er klaar voor!?

Draag bij aan onze misse!