Stages bij Swapfiets

  • All
  • Amsterdam (HQ), Nederland

Stages bij Swapfiets

Omschrijving

Jouw stage

Start je carrière bij on! Bij Swapfiets krijgen stagiaires alle ruimte om te groeien, te falen, te leren en te slagen door actief bij te dragen aan een team van gepassioneerde mensen. We zijn op zoek naar een enthousiaste student die bij ons een meeloop stage wil doen (we kunnen op dit moment geen afstudeerstudenten begeleiden). Klaar om mee te doen?

Jouw skills

Flexibel, open-minded en voorzien van uitstekende sociale vaardigheden. Je bent een proactieve teamplayer die voor zichzelf kan opkomen en niet bang is om ideeën uit te wisselen. Je spreekt vloeiend Nederlands & Engels, zowel in woord als geschrift. Het spreekt voor zich dat je enthousiast bent over onze groei en je scoort bonuspunten als je een passie voor fietsen hebt. 

Jouw werkplek

Hoewel we in alle provincies vestigingen hebben, zul je je stage doen op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het gebouw is gelegen aan de Amsteldijk, wat betekent dat je Bootcamp sessies in het naastgelegen park kunt doen, zwemmen tijdens de lunchpauzes op warme dagen en elke dag een mooie fietstocht naar je stage kunt maken op je eigen Swapfiets! 

Nu beschikbaar
  • UI/UX Design (minimaal 4 maanden en geen afstudeerproject);
  • Product Owner (minimaal 4 maanden en geen afstudeerproject);
  • Service/Business Development (minimaal 4 maanden en geen afstudeerproject).

Vereisten


JOUW START @ SWAPFIETS

Je kunt starten wanner het jou schikt. Wij zijn altijd op zoek naar ambitieus talent!

JOUW SOLLICITATIE

Geïnteresseerd in een stage bij Swapfiets? Klik dan op onderstaande knop en solliciteer!