Skip to Content

Komme med på turen

Vores mission er at gøre byer bedre at bo i. Vi arbejder for, at byerne får færre trafikpropper, renere luft, sundere indbyggere og mindre affald! Vil du være med?!

Om os

Swapfiets blev grundlagt i 2014 af tre teknisk mindede studiekammerater i den hollandske by Delft. Siden da er Swapfiets vokset til at blive en af de mest succesrige vækstvirksomheder, og missionen er at gå forrest i kampen for at gøre byer bedre at bo i. Det er et af de koncepter, du ville ønske, at du selv havde fundet på: For et fast månedligt beløb får du en cykel. Vi sørger for, at den altid virker. Hvis din cykel går i stykker, kan du ringe, maile eller sende en besked til os. Så kommer vi hen til dig, uanset hvor i byen du er, og leverer fantastisk service inden for 48 timer. Vi synes, at der er rigeligt med skrammel på vores planet, så nu er tiden kommet til at eje færre ting og begynde at (gen)bruge det, vi har, noget mere!

Vores værdier

At finde enkle løsninger på komplekse problemer.

At vokse hurtigt. Og at du skal vokse sammen med Swapfiets.

At opbygge et team i verdensklasse, hvor vi har det sjovt.

At tage ansvar ud fra vores målrettede mission.

Du bliver en del af et team, hvor alle spiller en vigtig rolle i forhold til at gøre virksomheden mere bæredygtig og vores byer bedre at bo i!

Turen indtil videre

270.000+

Medlemmer

9

Lande

70+

Byer

1.500+

Kollegaer

Er du klar?!

Bliv en del af bevægelsen!